Michal Klussenbedrijf

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Michal Klussenbedrijf is een bedrijf dat diensten op het gebied van renovatie- en bouwwerkzaamheden verleent.

 Wij bieden u complexe renovatie en modernisatiewerkzaamheden van huizen en kantoorpanden aan; vakkundige uitvoering van afwerkings-, montage- en schilderwerkzaamheden. Het bedrijf Michal Klussenbedrijf bestaat al enkele jaren succesvol op de Nederlandse markt. Dankzij onze zorgvuldigheid, grote inzet en betrouwbaarheid hebben wij inmiddels een groot bestand aan tevreden klanten opgebouwd.

Enkele kenmerken van Michal Klussenbedrijf:
- Vanaf de start tot aan het einde van de werkzaamheden wordt het werk door hetzelfde personeel uitgevoerd. Dit garandeert een nauwe betrokkenheid bij het realiseren van een goed resultaat.
- De kwaliteit van onze diensten wordt niet alleen door onze ervaring maar ook door het gebruik van professioneel gereedschap gegarandeerd. Wij werken met het merk FESTOOL.
- Waar nodig, werken wij nauw samen met diverse bedrijven vanuit centraal Nederland. Wij werken door heel het land.

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar team dat in staat is om een onderhoudsklus voor u op te lossen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. 
Wij nodigen u uit om uzelf vertrouwd te maken met ons aanbod.
Vakgebieden

Aannemer

Contactpersoon Kamil
Straat + nr. Rotterdamsingel 26
Postcode 6843MN
Plaats Arnhem
Provincie Gelderland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds December 2017
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie Ja
VAR verklaring -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina Michal Klussenbedrijf
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Michal Klussenbedrijf aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen