Laminaat leggen

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Wij leggen uw zelfgekochte laminaat

Uw laminaat leggen wij snel, vakkundig en voordelig. Koopt u zelf laminaat bij een bouwmarkt of andere winkel? Dan leggen wij dit laminaat voor u voor € 6,95 per m2. Met deze laminaatlegservice bespaart u tijd, moeite én rommel. Want wij werken met een laminaatknipper en Festool-stofafzuiging. Daardoor produceren wij 70% minder stof bij het laminaat leggen. En dat merkt u. Wij voldoen aan alle milieueisen bij het laminaat leggen. Alle ruimtes die wij in uw huis van laminaat voorzien, leveren wij daarna stofvrij op.

Wij verkopen en leggen laminaat

Wilt u bij ons laminaat kopen? Ook dat is mogelijk. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van kliklaminaat, ondervloer en plinten. Dit laminaat leggen wij daarna eventueel ook voor u. Wij verkopen diverse topmerken laminaat: van Quick-Step, Meister en Berry Alloc tot Balterio. Quick-Step laminaat koopt u bij ons al voor € 12,95 per m2. De vloeren van de nieuwe trend, de pvc-/vinylvloeren, zijn ook bij ons verkrijgbaar. Denkt u hierbij aan merken als mFlor, Lock en Beautifloor. Wij geven graag advies over een passende vloer van kliklaminaat.

Vakwerk, service en garantie

Laat u door ons laminaat leggen? Dan bent u verzekerd van vakwerk, service en garantie. Want Laminaatgelegd.nl is onderdeel van Auwers Onderhoudsbedrijf: een gerenommeerd onderhoudsbedrijf dat al meer dan tien jaar actief is in de Randstad. Laminaat leggen doen wij in vrijwel heel Nederland. Onze laminaatlegservice verzorgen wij vanuit onze vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.
Vakgebieden

Vloeren

Contactpersoon Laminaatzogelegd
Fax nummer 0702113828
Mobiel nummer 0702208811
Straat + nr. Margarethaland 437
Postcode 2591VD
Plaats Den Haag
Provincie Zuid-Holland
Bedrijfsvorm B.V.
KlusBode lid sinds Juni 2013
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7 7
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website www.laminaatzogelegd.nl/
Bedrijfspagina Laminaat leggen
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Laminaat leggen aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen