Kees Rutgers De Klussenier

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving EVEN VOORSTELLEN...

Mijn naam is Kees Rutgers en ik ben geboren en getogen in Groningen. Inmiddels woon ik al jaren in Emmen samen met mijn vrouw en twee prachtige zonen. Sinds 1 juli 2012 ben ik als Klussenier beschikbaar voor Emmen en omgeving.

Ik ben als leerling loodgieter/monteur begonnen bij een installatiebedrijf waar ik ook mijn opleiding tot monteur heb afgerond. Vervolgens ben ik bij een badkamerspeciaalzaak aan de slag gegaan waar ik vele jaren met veel plezier heb gewerkt. Uiteindelijk kreeg ik de kans om als werkvoorbereider aan de slag te gaan, maar na ongeveer anderhalf jaar wilde ik graag weer met mijn handen aan de slag. Toch vind ik het denkwerk en de planning rondom de klussen heen ook leuk. Als Klussenier kan ik beide mooi combineren in mijn eigen klusbedrijf.

Mijn vakmanschap bevat onder andere het plaatsen en installeren van C.V. ketels, installaties, water, riool aansluitingen. Maar ook voor het plaatsen van complete badkamers en toiletten, onderhoud, renovatie en reparaties aan uw woning, en voor kleinere klussen kunt u bij mij terecht.

Omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind heb ik voor de samenwerking met De Klussenier gekozen. Voor u als klant betekent dit dat ik u geen voorrijkosten bereken, ik een jaar garantie geef op geleverd werk en ik aangesloten ben bij de VLOK (welke beschikt over een geschillencommissie). Als Klussenier kan ik bij verschillende leveranciers materiaal inkopen voor een goede prijs. Heeft u een grote verbouwing gepland staan,dat kan ik de hulp inroepen van mijn collega Klusseniers.

Ik denk graag met u mee en overleg goed wat precies uw wensen zijn om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen waar u als klant tevreden mee bent! Daarnaast ben ik een betrouwbaar iemand, die graag netjes werkt en afspraak = afspraak.

Heeft u andere klussen die u hier niet bij vermeld ziet, belt u mij gerust zodat we samen kunnen kijken wat ik voor u kan betekenen.
Vakgebieden

Badkamer & Toilet

CV - Water - Gas

Dak & Dakgoot

Klussen Algemeen

Tegels zetten

Contactpersoon Kees rutgers
Telefoonnummer 0591-227675
Mobiel nummer 06-52652675
Straat + nr. Laan van de Iemenhees 92
Postcode 7823JK
Plaats Emmen
Provincie Drenthe
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Juli 2012
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Kees Rutgers De Klussenier
Website www.klussenbedrijf-emmen.nl
Bedrijfspagina Kees Rutgers De Klussenier
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Kees Rutgers De Klussenier aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen