Infrason

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving De basis van mijn werkzaamheden bestaat uit schilderwerk in de breedste zin van het woord. Binnen, buiten, meubels, houtrot reparaties, en daarnaast ben ik allround klusser. Werkzaamheden in en om het huis, van sloten vervangen, montage van kasten, ophangen van accessoires, leggen van laminaatvloeren, maar ook hekken plaatsen, tuin werkzaamheden, opruimen van ruimtes zoals zolders, schuren, garages enz. De site voor meer informatie staat op naam van leendertdeniet.

Naast het klusbedrijf heb ik een dealerschap van Heat4all Infrarood warmtepanelen, een bij- of hoofd verwarmingsproduct voor particulier en bedrijf. Comfortabele stralingswarmte zoals de zon bijvoorbeeld. De panelen zijn in veel maten leverbaar en kunnen ook met een eigen foto bedrukt laten worden. De site staat op naam van Infrason voor meer informatie.
Vakgebieden

Klussen Algemeen

Contactpersoon Leendert de Niet
Mobiel nummer 06-45929408
Straat + nr. Kersenhof 51
Postcode 9408AR
Plaats Assen
Provincie Drenthe
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds December 2018
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 30,-
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Infrason
Bedrijfspagina Infrason
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Infrason aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Keuken van 3x3 mtr 12-01-2019 14:21 € 155,- 1
Vloerleggen 20-12-2018 07:45 € 7,- 1