Ikbenklusser

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Heeft u een klusser nodig? Ikbenklusser is in 2015 opgericht en ontstaan uit de vele klussen voor vrienden en kennissen. Toen buren en vrienden van vrienden ook een klusser nodig hadden en belden voor klusjes, is het idee ontstaan om een klusbedrijf te beginnen. Het idee en de missie is het aanbieden van een makkelijk toegankelijke, transparante, betrouwbare en professionele klusservice met klanttevredenheid als hoogste waarde. Ik kom graag voor iedere, óók kleine klus. En ik ben er trots op om goede kwaliteit, fijne service en een perfecte waarde af te leveren. Kortom: Ikbenklusser pakt elke klus vakkundig aan!

Bent u enige tijd geleden verhuisd en liggen de kleine klusjes nog steeds op u te wachten? Of heeft u ‘twee linkerhanden’ en ziet u op tegen het werk en zoekt u iemand die u kan helpen? Misschien wordt u een dagje ouder en wilt u graag hulp bij aanpassingen in huis? Neem dan een klusser in de arm dat alle achterstallige klussen voor u oppakt en wegwerkt. Zo krijgen uw plinten of die nieuwe kraan eindelijk de juiste bestemming en staan ze niet langer in de berging te verstoffen.
Vakgebieden

Behangen

Computer & Internet

Elektra

Klussen Algemeen

Verhuizen & Transport

Contactpersoon Hofmeijer
Telefoonnummer 0264450232
Mobiel nummer 0633148415
Straat + nr. Noorderlaan 1
Postcode 6869VJ
Plaats Heveadorp
Provincie Gelderland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds November 2015
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7.5 7.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website www.ikbenklusser.nl/
Bedrijfspagina Ikbenklusser
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Ikbenklusser aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen