Houttechniek Zuid

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Het adres voor uw complete aanbouw, nieuwbouw, verbouwing, renovatie en alle voorkomende timmerwerkzaamheden
Houttechniek Zuid Timmerwerken voor vak- en maatwerk!
Een nieuwbouw of een verbouwing van een woning is een ingrijpend project. Bent u op zoek naar echte timmerman die goed naar u luistert en uw nieuwe woning en/of bijgebouwen volledig naar uw wensen verbouwt of renoveert? Dan bent u bij Houttechniek Zuid aan het juiste adres. Of het nu om een nieuwbouw, aanbouw, nok-verhoging, dakkapel, erker of een ander timmerwerk gaat; wij beginnen altijd met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Houttechniek Zuid is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud en werkt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Hout-en bouwmaterialen
HTZ levert houtproducten aan bedrijven, aannemers, en particulieren. Bouwhout voor al uw toepassingen via opslag of op maat gezaagd. Lijmhout, Panlatten, regels, balken en planken in verschillende soorten en maten. Van strak geschaafde regels en planken tot rustiek gezaagde schaaldelen om uw werk de uitstraling te geven die bij u past.


Vakgebieden

Aanbouw & Nieuwbouw

Aannemer

Dakkapel & Dakraam

Kozijnen & Deuren

Stuken & Sierpleister

Contactpersoon Houttechniek Zuid
Mobiel nummer 06 31 694 885
Straat + nr. Mercuriusstraat 13
Postcode 4551LB
Plaats Sas Van Gent
Provincie Zeeland
Bedrijfsvorm V.O.F.
KlusBode lid sinds Februari 2011
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 7 7
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Houttechniek Zuid
Website www.houttechniek-zuid.eu
Bedrijfspagina Houttechniek Zuid
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Houttechniek Zuid aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen