Hay Klussen

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Klusbedrijf Hay Klussen zoekt klussen voor al uw klussen in en om het huis. Misschien loopt u al een tijdje rond met plannen voor een nieuwe badkamer, een make-over van de keuken of een extra zolderkamer. Of zou dit jaar het schilderwerk niet eens aangepakt moeten worden, of die oude schutting vervangen...

Dan wil ik mij graag aan u voorstellen. Ik heb sinds 2005 Decoratie en onderhoudsbedrijf gewerkt. Ik ben gestopt vanwege dat mijn baas met pensioen is gegaan. Nu heb ik een eigen allround eenmans klussenbedrijf gestart want ik wil een stukje zelfstandiger zijn. Werkzaamheden in en om het huis zijn vaak zeer divers. Vanwege mijn ruime ervaring en gedegen vakkennis kunt u mij inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van dakkapellen, badkamer, sanitair, dakbedekking, stucwerk, spachtelputzen, timmeren, dakkapellen maken, Ramen en kozijnen plaatsen, ga zo maar door.

Voor u handig, want zo u hoeft u bij een verbouwing niet allerlei verschillende bedrijven in te huren. En mocht het toch nodig zijn, dan beschik ik over een netwerk van specialisten met wie ik al jarenlang samenwerk.

Aanbouw, Opbouw & Garage, Badkamer & Toilet, Bouwen, Dakkapellen & Dakramen, Dakwerk, Deuren, Ramen & Kozijnen, Elektra, Gevels, Glas zetten, Hang- en sluitwerk, Interieur & Styling, Isolatie, Keukens, Klussen overig, Leidingwerk, Metselwerk, Plafonds, Schilder- & behangwerk, Stucwerk, Tegels zetten, Overkapping & Serre, Vloeren, Schuttingen, Poorten & Hekwerk etc.

Kortom, heeft u verbouwplannen of andere woonwensen, dan kom ik die graag met u bespreken. Ik maak een goede prijs voor u.
Vakgebieden

Badkamer & Toilet

Dakkapel & Dakraam

Kozijnen & Deuren

Stuken & Sierpleister

Timmerwerken

Contactpersoon Eduard
Mobiel nummer 0636561865
Straat + nr. Torenmeesterstraat 49
Postcode 8043CD
Plaats Zwolle
Provincie Overijssel
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds November 2015
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Hay Klussen
Website www.hay-klussen.nl
Bedrijfspagina Hay Klussen
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Hay Klussen aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Foto's van gerealiseerde klussen

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen