Flexbuilding

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Bouwbedrijf Flexbuilding

Maak hier kennis met volwaardige bouwbedrijven in Heel Nederland met jarenlange ervaring in het vak. In veel gevallen gaat het hier om echte familiebedrijven die de druk van de grote bouwbedrijf-ketens tot nu toe hebben weten te weerstaan. Lees hier waarom u daar zeker geen spijt van zult krijgen.

Een betrouwbaar bouwbedrijf in Heel Nederland

Een van de belangrijkste criteria die we hanteren aan onze aangesloten bedrijven is dat ze werken met gekwalificeerd personeel. Dit geeft u namelijk de zekerheid dat we u garanties kunnen bieden als vakwerk dat regelmatig aan controles wordt onderworpen, vakmensen die gekend zijn om hun klantvriendelijkheid en goede afspraken, een prima klachtenafhandeling en goede garantievoorwaarden op uw bouwklussen. Uw bouwwerkzaamheden zullen van begin tot eind keurig worden afgewerkt.

Samen uw bouwplannen bespreken

Alle bouwklussen beginnen met een goede voorbereiding en daar kunt u vandaag nog mee beginnen. Zet voor uzelf op een rijtje welke bouwwerkzaamheden of klussen u graag in uw huis in Nederland uitgevoerd wilt hebben. Bepaal ook hoe groot uw budget is voor deze werkzaamheden. Neem vervolgens hieronder contact met ons op zodat u een ervaren bouwbedrijf langs kunt laten komen om samen uw bouwplannen te bespreken. Er zal gekeken worden naar wat haalbaar is en misschien kan uw bouwbedrijf u wel inspireren met bijzondere idee├źn. Vanwege hun jarenlange ervaring hebben de vakmensen die aan dit bedrijf zijn verbonden veel oog ontwikkeld voor woningverbetering.

Bouwklussen van groot tot klein in Nederland

De bouwbedrijven in Nederland die we hier voor u hebben geselecteerd kunnen u helpen met uiteenlopende bouwklussen van groot tot klein. Misschien wilt u wel aan een compleet project voor een nieuwbouwhuis beginnen, maar het kan ook zijn dat u graag de badkamer in uw huidige woning in een nieuw jasje wilt steken. Is er gezinsuitbreiding op komst en zou u wel wat extra woonruimte kunnen gebruiken, dan is het een goed idee om eens na te denken over een uitbouw aan uw woning. Uw bouwbedrijf kan u ook helpen met het regelen van de vergunningen die u hier eventueel voor nodig hebt. Hieronder nog een opsomming van andere bouwklussen waar uw bouwbedrijf graag mee aan de slag gaat:

Aanbouwen van een bijkeuken
Verbouwen van de keuken
Kozijnen vervangen
Dakkapellen plaatsen
Serrebouw
Timmerwerk
Stucwerk
Schilderwerk
Gevelonderhoud
Tegelwerken
Etc.
Meer informatie en gratis offerte

Is uw interesse gewekt? Dan gaan we graag voor u aan de slag door voor uw specifieke bouwklussen een geschikt bouwbedrijf in Nederland te vinden. U kunt uw vragen stellen door uw plaats te selecteren en vervolgens het contactformulier in te vullen. Het is ook mogelijk om direct een aanvraag voor een gratis offerte aan te vragen. Sluit daarvoor wel een duidelijke omschrijving van uw wensen bij. Vervolgens bepaalt u zelf aan de hand van deze offerte of u wel of niet op het aanbod van het bouwbedrijf in wilt gaan.
Vakgebieden

Aannemer

Badkamer & Toilet

Keuken

Klussen Algemeen

Schilder & Afwerking

Sloopwerkzaamheden

Stuken & Sierpleister

Tegels zetten

Timmerwerken

Vloeren

Contactpersoon Bedran
Telefoonnummer 0104845498
Mobiel nummer 0643871930
Straat + nr. Karel de stouteplein 13b
Postcode 3082RM
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds September 2020
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie In overleg
VAR verklaring -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 8.5 8.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Flexbuilding
Bedrijfspagina Flexbuilding
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Flexbuilding aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Foto's van gerealiseerde klussen

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Tegels in de badkamer zetten 01-10-2020 14:18 € 1.700,- 3
Wanden en vloer betegelen 01-10-2020 14:18 € 280,- -
Wc en badkamer tegelen 01-10-2020 14:17 € 1.550,- 2
Tegelvloer keuken en gang 20m2 01-10-2020 14:15 € 630,- 2
Douche tegelwanden opnieuw voegen 01-10-2020 14:15 € 125,- 1
Badkamer en toilet ca. 10 m2 vloeropp. 01-10-2020 14:14 € 800,- 2
Garage betegelen 01-10-2020 14:09 € 500,- 2
Wanden betegelen 01-10-2020 14:06 € 300,- 2