Cvh-klimaattechniek

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving CVH-Klimaattechniek levert split-units die zowel voor koeling als verwarming geschikt zijn. Tevens kunnen wij deze units voor U installeren en onderhouden.

Wilt U liever een klimaatinstallatie op maat? Wij ontwikkelen en bouwen warmtepompen en airco systemen in eigen beheer volgens een uniek concept. Deze warmtepompsystemen hebben een maximaal rendement van 800% en een gemiddeld seizoensrendement van 500% wat uniek binnen de branche is! Binnenkort meer informatie over deze warmtepompen op deze site.

Als U ons Uw wensen bekend maakt dan kunnen wij voor U kijken welke mogelijkheden we U kunnen bieden. Zo heeft U een installatie die prefect bij uw wensen aansluit en blijft de prijs laag, zelfs vaak gelijk aan die van een combiketel. Ook verzorgen wij het onderhoud van deze installatie graag voor U.

Verder leveren wij ook WTW (warmte terugwinning) units en confessionele verwarmingsinstallaties. Natuurlijk kunt U ook bij ons terecht voor het onderhoud van al deze systemen.

Als laatste ontwikkelen wij (PLC) besturingssystemen met bijbehorende software op maat om zo aan al Uw individuele wensen te kunnen voldoen. Dit resulteert in een maximaal comfort en/of energie besparing. Mocht het noodzakelijk zijn om een aanpassing/uitbreiding in de groepenkast of veldverdeler te maken, dan kunnen wij dit tevens verzorgen.

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.
Vakgebieden

Aannemer

CV - Water - Gas

Elektra

Reparatie Witgoed

Contactpersoon Sjors
Telefoonnummer 0485711269
Mobiel nummer 0621895369
Straat + nr. -
Postcode 5431HL
Plaats Cuijk
Provincie Noord-Brabant
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Januari 2011
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 32,50
Beoordeling Klusbode rating: 7 7
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website www.cvh-klimaattechniek.com
Bedrijfspagina Cvh-klimaattechniek

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen