Bouw Angel

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving BOUW ANGEL

Mijn naam is Aldin de Weert.
Ik ben eigenaar van Bouw Angel 
Welkom

Onze firma heeft een twintigtal ervaren en gemotiveerde vaklui in dienst en heeft zich in de loop van de jaren geprofileerd tot een bedrijf dat zeer uiteenlopende taken in de bouw aankan, gaande van het leveren van diensten aan andere aannemers, het uitvoeren van ruwbouwwerken tot het bouwen van compleet afgewerkte gebouwen. 

    

U kan bij ons terecht voor zowel particuliere woningbouw, villa- en appartementsbouw alsook projectontwikkeling, ruwbouw winddicht, sleutelklare woningen.
Bouw Angel is ook de ideale partner voor projectontwikkelaars, zowel op het vlak van algemene als beperkte woningbouw. Hiernaast realiseert Bouw Angel ook eigen projecten voor verkoop en verhuur.

De onderneming tekent - mét overtuiging - voor financiële (meer-) waarde.
Samen willen wij erover waken dat de investeringen die u doet, op termijn de nodige meerwaarde oplevert.

De hoofdactiviteit van het bedrijf blijft evenwel het bouwen van woningen en villa's met een hogere complexiteit van vorm en uitvoeringsgraad en dit met een grote zorg voor een kwalitatieve uitvoering met traditionele materialen en technieken. 

Hierbij beschikt de firma over, voor elk specifiek doel opgeleid, eigen personeel én het modernste materieel. Zo kunnen we snel, flexibel en efficiënt voor u aan de slag en is er meer ruimte om kwaliteit te garanderen.


Het bouwen van deze middelgrote tot grote projecten gebeurt steeds op basis van de driehoek opdrachtgever - aannemer - architect, waarbinnen de onafhankelijkheid van de drie partijen en de volledige opdracht voor de architect met inbegrip van werfcontrole, de beste garantie biedt voor een geslaagde realisatie.

Vlotte communicatie, meer dan 15 jaar ervaring en het respecteren van budgetten en uitvoeringstermijnen zijn de troeven waarop ons succes en uw tevredenheid berust.

Contacteer ons gerust, wij staan voor u klaar.

U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-86359350

Groet Aldin
Vakgebieden

Schilder & Afwerking

Sloopwerkzaamheden

Stuken & Sierpleister

Vloeren

Contactpersoon Aldin
Mobiel nummer 0686359350
Straat + nr. Lasogamergof 153
Postcode 1060RE
Plaats Amsterdam
Provincie Groningen
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Februari 2016
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Gemiddeld uurtarief € 18,-
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Bouw Angel
Bedrijfspagina Bouw Angel
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Bouw Angel aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Foto's van gerealiseerde klussen

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen
Kelder muren+parket vloer slopen 12-02-2016 19:20 € 500,- 2