Blinkt

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Beste bezoeker,

BLINKT Services is een kleine, maar krachtige onderneming die bestaat uit twee verschillende bedrijfstakken, te weten: BLINKT Interieur- en Hogedrukreiniging Service en BLINKT Tuin Service en levert beide diensten aan zowel bedrijven als particulieren.

De ervaring leert, dat klanten van ons verwachten dat wij de verschillende diensten die wij leveren kunnen combineren. Om aan deze wens te kunnen voldoen, hebben wij een team van verschillende vakmensen samengesteld, dat met veel enthousiasme en de juiste vakkennis onze projecten tot een goed eind weten te brengen.

BLINKT INTERIEUR- EN HOGEDRUKREINIGING SERVICE

Schoonmaken is een vak. Een schone woon/werkomgeving is niet alleen belangrijk voor de gezondheid, maar ook voor de tevredenheid van uw omgeving. Dagelijks professioneel schoonmaakonderhoud van kantoren, kantines, sanitaire ruimtes, showrooms, magazijnen, particuliere woningen etc. zorgt voor een inspirerende werkomgeving waar u en uw omgeving zich prettig in moeten voelen. Voor BLINKT Services is daarom schoonmaak ook meer dan alleen het schoonvegen van een kastje, het schoonmaken van een toilet of het dweilen van de vloer; door optimale inzet van onze vak- en productkennis, ervaring en juiste handelingen, krijgen wij optimaal resultaat uit ons werk. Wij werken terugkerend vuil, beschadigingen en nare geurtjes tegen.

BLINKT Services beschikt over de nieuwste materialen en middelen om het werk op de juiste manier uit te voeren. Doordat wij flexibel kunnen zijn op het gebied van werktijden m.b.t. onze activiteiten op uw bedrijf kunnen wij u dagelijks optimaal bedienen.

Omdat wij het belangrijk vinden het juiste personeel bij onze projecten te plaatsen, heeft het schoonmaakpersoneel dat door ons wordt ingezet een erkend RAS certificaat Basismodule Algemene Schoonmaak. BLINKT Services werkt dus steeds aan de tevredenheid van onze klanten en medewerkers.

Wij onderhouden een goed contact met de opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat de kwaliteit op een hoog niveau komt en blijft. Wij bieden u bij onze Interieur- en Hoogdrukreiniging Service altijd een onderhoudsovereenkomst zodat u altijd bent verzekerd van die heerlijk schone werkomgeving. Wij zorgen er voor dat u nooit meer omkijk heeft naar het schoonmaakonderhoud van uw woon/werkomgeving.

BLINKT TUIN SERVICE

U wilt graag genieten van uw tuin maar heeft geen tijd, zin of kennis om deze te onderhouden. Blinkt Services doet dit graag voor u en laat u weer volledig genieten van uw tuin!

Blinkt Services kan u de mogelijkheid bieden om een onderhoudsplan met bijhorend contract te maken. Op deze manier kunt u precies zien welke werkzaamheden wanneer gedaan moeten worden en bespaart u vaak in de kosten doordat de tuin goed en tijdig wordt onderhouden. Aan de hand van dit plan kunnen we samen overleggen welke werkzaamheden u zelf uitvoert en welke wij voor u doen.

Bij BLINKT Tuin Service kunt u terecht voor alle vormen van tuinonderhoud en bestrating.

TUINONDERHOUD
Voor particulieren en bedrijven hebben we een op maat gemaakt onderhoudsplan. Klanten kunnen kiezen voor een jaarrondplan waarbij de tuin het gehele jaar door de gewenste aandacht krijgt die het verdient; tuinonderhoud op basis van oproep; een onderhoudscontract afsluiten.

Onderhoud is niet alleen snoeien of schoffelen, maar ook bemesten, onkruid bestrijding, verticuteren, maaien, ziekte- en plagenbestrijding valt onder de noemer ‘onderhoud’.

BESTRATING
Bestrating speelt een steeds grotere rol bij de inrichting van tuin en terras. Ze maakt deel uit van het interieur of is een verlengstuk ervan. Zeker is dat bestrating een groot sfeerbepalend element is en in hoge mate bijdraagt aan de uitstraling van een tuin.

DIENSTEN
- Beplanting, verlichting e.d.
- Tuinonderhoud, boomverzorging
- Bestrating, vlonders en gazon
- Grondwerk
- Bouwkundige constructies

Zijn er na het lezen nog vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken neemt u dan gerust contact met ons op, zie onderstaande contact gegevens.

Blinkt Schoonmaak
Valeriusrondeel 102
2902 CC Capelle aan den IJssel
06 38003005
info@blinktschoonmaak.nl
www.blinktservices.nl ( website tijdelijk niet beschikbaar ivb onderhoud )
KvK 63436753
BTW NL207787645B01
Vakgebieden

Gevel

Klussen Algemeen

Schoonmaak

Tuin

Verhuizen & Transport

Contactpersoon Toelsie Ramcharan
Mobiel nummer 0638003005
Straat + nr. Valeriusrondeel 102
Postcode 2902CC
Plaats Capelle Aan Den Ijssel
Provincie Zuid-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Oktober 2015
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfslogo Logo Blinkt
Bedrijfspagina Blinkt
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Blinkt aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen