Best Friendz

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Best Friendz verkoopt hoogwaardige design producten. Best Friendz gaat in loop van jaren de markt veranderen. Dit door optimaal aan de wens van de klant te voldoen met een breed assortiment aan stijlvolle, moderne, betaalbare producten/ gadgets van topkwaliteit. Door onze eigen brede connecties en regelmatig bezoek aan de leveranciers waar dan ook ter wereld, leveren wij onze kwalitatief hoogstaande producten, met een innovatief design, voor een zeer goede prijs en kwaliteit.

Met meer dan een aantal jaren aan ervaring hebben we een goede reputatie, marktkennis en klantenkring opgebouwd en werken we momenteel samen met winkelketens, tankstations en zelfstandigen. Ook kan er een offerte van een product worden aangevraagd wat niet in ons assortiment aanwezig is, maar onze kringen zijn dusdanig breed om een offerte te kunnen aanbieden. We onderscheiden onszelf met onze producten door innovatie in ontwerp, hogere kwaliteit en een aantrekkelijke prijsstrategie.

Ons doel is om betaalbare consumenten prijzen aan te bieden. Dit door directe import zonder tussenhandel, wij willen niet de goedkoopste of voordeligste Online webwinkel van Nederland zijn, maar wel de Beste Online Webwinkel waarvan de producten van zeer hoge kwaliteit zijn. Door gebruik te maken van deze punten willen wij onze klanten altijd tevreden houden.
Vakgebieden

Badkamer & Toilet

Elektra

Keuken

Tuin

Vloeren

Contactpersoon Ozcan
Telefoonnummer 055-3600606
Mobiel nummer 06-17868333
Straat + nr. Spoorbrughof 22
Postcode 7321BR
Plaats Apeldoorn
Provincie Gelderland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds December 2011
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering -
Garantie Ja
VAR verklaring -
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Website www.bestfriendz.nl
Bedrijfspagina Best Friendz
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door Best Friendz aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Foto's van gerealiseerde klussen

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen