A.Bouw Aannemersbedrijf

Offerte aanvragen
Bedrijfsomschrijving Landelijk werkend Erkend Aannemingsbedrijf met Nederlandse vestiging verricht al uw klussen thuis en/of op kantoor. Of het nu gaat om het slopen, verbouwen, timmeren, stuken, schilderen, behangen, dakwerkzaamheden, installatie werk, Aanbouw of bouwen van een compleet huis dan is dit bedrijf het juiste adres. Verder voeren wij complexe renovaties en bouw projecten uit. Heeft u nog geen architect in de arm genomen en wel advies nodig voor uw verbouwing? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.
NU CASCO UITBOUW VOOR 14.500 INCL OPENSLAANDE DEUREN

Wij voeren al zeven jaar lang renovatie en bouwprojecten uit door heel Nederland en ook in Belgiƫ
zijn wij actief op dat gebied. Hierdoor beschikken wij over zeer goede referenties, ook bent u van harte welkom om op een van onze vele projecten langs te komen om onze vakmensen aan het werk te zien.


Uitsluitend vakmensen in dienst, berekenen de laagste tarieven. Kwaliteit en snelheid zijn onze trefwoorden. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens vooraf afgesproken tarieven en/of prijsopgave, met b.t.w. bon (!). Werkzaamheden worden in het Nederlands besproken. Kortom als u een betrouwbare aannemer zoekt, moet u zeker contact opnemen een vakkundig team staat direct voor u klaar om u met raad en daad bij te staan. Bel 0617026819 U kunt ook een e-mail sturen.
Vakgebieden

Aanbouw & Nieuwbouw

Aannemer

Badkamer & Toilet

Kozijnen & Deuren

Metselen & Voegen

Contactpersoon Esser
Mobiel nummer 0617026819
Straat + nr. Willem barentsweg 44
Postcode 1212BM
Plaats Hilversum
Provincie Noord-Holland
Bedrijfsvorm Eenmanszaak
KlusBode lid sinds Augustus 2011
KlusBode Pro -
Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering Ja
Garantie Ja
VAR verklaring Ja
Branchevereniging -
KvK nummer
(klik en check)
Beoordeling Klusbode rating: 6.5 6.5
Dit is een profielscore, er zijn nog geen beoordelingen van klanten
QR code
Bedrijfspagina A.Bouw Aannemersbedrijf
Disclaimer: Bovenstaande gegevens zijn niet door Klusbode gecontroleerd maar door A.Bouw Aannemersbedrijf aangeleverd. Klusbode aanvaardt geen aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid van deze gegevens.

Historie biedingen

Klus Datum Bod Dagen