Veranderen kleine badkamer

Klussen badkamer & toilet

Werkzaamheden:

De muurtegels zijn van het formaat 20×40 en de vloertegels van het formaat 40×40.
te betegelen muuroppervlakte is ongeveer 21 vierkante meter en de vloer inclusief 1 opzetmuurtje en ombouw toilet 8 vierkante meter. ombouw moet ook gemaakt worden.betegeld kan worden over bestaande tegels.
de inloopdouche moet komen op de plaats waar nu het ligbad staat. de vloer ligt daar al iets lager omdat deze onder het ligbad niet betegeld is.
naar mijn mening moet alleen de waterleiding van de douche “verlengd” worden. voorzieningen voor de wastafel zijn ook aanwezig alleen zal de afvoer in de muur geplaatst moeten worden. daar kan een slim tube voor worden gebruikt. geen diep kapwerk dus. voorzieningen voor de sanibroyeur zijn ook aanwezig en zullen alleen eventueel verlengd moeten worden. verlengen van 1 stopcontact boven de wastafel i.v.m. plaatsen spiegel met lampen is ook nodig. de tussenmuren zijn van gasbetonblokken, dus zacht materiaal.
het materiaal is al besteld. het enige waar nog voor gezorgd moet worden is tegellijm en materiaal om “doorlekken” (waterdicht) van de inloopdouche te voorkomen.
ontwerptekening kan per e-mail worden opgevraagd.

Postcode: 6225JM
Locatie: Maastricht, Limburg

Plaats een reactie

Klusbode

Voor elke klus een bedrijf! Kies uit duizenden bedrijven en vind de juiste vakman voor uw klus. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

Bedrijven

Alle bedrijven

Contact

U kunt contact met ons opnemen per e-mail.

Gebruik hiervoor ons e-mailadres: info@klusbode.nl